Gå til produktoplysninger
1 af 1

NIGHTCANDLE olie (10 ml)

NIGHTCANDLE olie (10 ml)

Normalpris 48,36 DKK
Normalpris 52,00 DKK Udsalgspris 48,36 DKK
Udsalg Udsolgt
Inklusive skat. Levering beregnes ved betaling.

Type : Apoteksudstyr diverse

Varenummer : 08844967

Forsendelse og returnering

Levering sker udelukket til adresser i Danmark. Forsendelsen udføres i henhold til tyske apoteksregler via autoriserede leverandører.

Se komplette oplysninger
Produktegenskaber:

Nattlys olie raffineret
Mod tør, revnet hud.

Produktbeskrivelse:
Nattlyset stammer oprindeligt fra Nordamerika og kom derefter til Europa. Den relativt kravløse plante åbner sine gule blomster først om aftenen og bestøves af nataktive insekter.

Nattlys olie presses skånsomt fra frøene og raffineres derefter. Den er særligt rig på linolsyre og omega-6-fedtsyrer (ca. 9%) samt gamma-linolensyre. På grund af det lavere indhold af mættede fedtsyrer foretrækkes olien ofte i kosmetik.

Den tilstrækkelige tilførsel af gamma-linolensyre i kosmetiske forbindelser kan forbedre hudens udseende. Huden får ny elasticitet og spændstighed, den bliver glat og smidig. En mangel på essentielle fedtsyrer kan forårsage stofskifteforstyrrelser og en nedsat immunforsvar i huden. På grund af sine gode fugtregulerende, hudberoligende og irritationslindrende egenskaber er nattlys olie velegnet til tør, flassende, revnet, følsom og skrøbelig hud. Eventuel flagering mindskes, og kløe lindres.

Dens fremragende egenskaber har en positiv indvirkning på hudcellerne, kan reducere hudens aldring og får huden til at fremstå ung og stram. Nattlys olie er på grund af sit fedtsyrespektrum et fremragende aktivstofolie.

  • Høj kvalitet fedtsyre sammensætning.
  • Til ekstremt tør hud.


Anvendelse:
Brugskoncentration: 1-60% eller ren. Nattlys olie kan indarbejdes i fedtfasen eller bruges sammen med fede olier som krops- eller massageolie.

Ingredienser:
Oenothera Biennis Seed Oil.

Kilde: www.spinnrad.de
Sidst opdateret: 05/2024

Oenothera Biennis Frøolie.