Gå til produktoplysninger
1 af 1

Kakaosmør Kosm Kvalitet (50 g)

Kakaosmør Kosm Kvalitet (50 g)

Normalpris 52,08 DKK
Normalpris 56,00 DKK Udsalgspris 52,08 DKK
Udsalg Udsolgt
Inklusive skat. Levering beregnes ved betaling.

Type : Apoteksudstyr diverse

Varenummer : 03641395

Forsendelse og returnering

Levering sker udelukket til adresser i Danmark. Forsendelsen udføres i henhold til tyske apoteksregler via autoriserede leverandører.

Se komplette oplysninger
Produktspecifikationer:

Kakaosmør
Konsistensgiver til silkeagtig hud.

Produktbeskrivelse:
Kakaosmør udvindes fra de skindfrie og malede frø af ristede kakaobønner. Disse presses og filtreres derefter, inden smørret kan viderebearbejdes. I kosmetiske produkter fungerer kakaosmør ofte som konsistensgiver. Det fremmer ikke kun fastheden i din creme eller lotion, men plejer også huden samtidig. Selv irriteret og sprukken hud bliver hurtigt igen vidunderligt blød og smidig.

De særlige egenskaber ved kakaosmør:
Kakaosmør udmærker sig i plejeprodukter især ved sine hudplejende egenskaber. Det beroliger irriteret hud og plejer den blidt for en behagelig hudfølelse.

  • Til tør & følsom hud.
  • Hudplejende.
  • Fugtgivende.


Anvendelse i hjemmelavet kosmetik:
Kakaosmør egner sig til forskellige hjemmelavede plejeprodukter, såsom:
  • Cremes
  • Læbepleje
  • Balsamer og salver
  • Kroppesmør
  • Bade-smør
  • Badeadditiver
  • Massagebarer


Det plejer særligt tør og moden hud vedvarende og blidt.

Pelletformen af vores kakaosmør gør det særlig nemt for dig at dosere det til dine opskrifter. Tilsæt bare dine kakaosmør-pellets til fedtfasen i din opskrift. Men pas på! For at kunne bearbejde kakaosmørret skal du først opvarme det. Smeltepunktet for kakaosmør ligger mellem 30 og 35°C. Vær omhyggelig med ikke at overophede dit smør og vær forsigtig, når du rører det sammen.

Brugskoncentration: 3 til 5% i emulsioner, op til 50% i bade- eller kroppesmør.

Sikkerhedsinformation
Særlige farer for mennesker og miljø fra dette produkt er endnu ikke kendt. Ikke egnet til konsum. Vær opmærksom på: Vores kakaosmør i kosmetisk kvalitet er ikke egnet til konsum! Brug kun vores fødevare-kakaosmør til bagning og madlavning.

Ingredienser:
Simmondsia Chinensis Seed Oil.

Kilde: https://spinnrad.de
Dato: 05/2024

Simmondsia Chinensis Seed Oil auf Dänisch ist: "Simmondsia Chinensis frøolie".